HP Z1 G3 ARBETSSTATION

HP Z1G3 AiO Workstation, Center Facing with 3D Render Screen

HPs mest innovativa arbetsstation

Vi har återigen drivit utvecklingsnivån till nya höga höjder, med dramatiskt snygga uppdateringar av HP Z1 Arbetsstationen. Utrymmesoptimerad, kompromisslös och fullt utrustad design med ett budgetvänligt prisläge, är HP Z1 G3 fortfarande världens första och enda Allt i Ett arbetsstation

Moderniserad för 21: a århundradet arbetsplats.

Byggda för det moderna kontoret. Den här generation av HP Z1 är 47% mindre och 51% lättare att vår förra generationen.
Den har en kristallklar 23,6 ”diagonal antireflex UHD 4K skärm för den ultimata visuell skärpa. Och som en bonus, kan du lägga till upp till två ytterligare skärmar för ökad produktivitet.
Allt som allt är det ett perfekt system för mindre utrymmen.

 

 

Riktig arbetsstationsprestanda.

HP Z1 G3 är en komplett arbetsstation i ett elegant allt-i-ett paket, med sjätte generationens Intel® Xeon® quad-core eller Intel® Core ™ processorer, upp till 64 GB DDR4 2133 MHz ECC minne, NVIDIA® Quadro® professionell grafik, och valet av Windows 10 Pro, Windows 7 eller Linux® som operativsystem.

Lägg till stödet för dubbla HP Z Turbo hårddiskar som revolutionerar din lagringskapacitet, och med dubbla Thunderbolt ™ 3 med USB 3.1 för att snabbt och enkelt överföra data och ansluta enheter, vilket gör att
detta systemet skriker prestanda.

 

z1_g3_01Prissatt för att matcha en traditionella stationär arbetsstation med skärm.

Med HP Z1 G3 All-in-One Workstation vi har matchat funktionerna i en  stationär arbetsstation med skärm, inklusive stöd för HP Performance Advisor för att bibehålla högsta prestanda och HP Remote Graphics Software för realtidssamarbete.

HP har även lagt till en baklucka för  verktygslös åtkomst så du enkelt kan göra uppgraderingar och underhåll. Givetvis med standard HP 3/3/3 garanti.

Stil, prestanda, funktioner och prisvänliga ovanpå det – verkligen en allt i ett upplevelse!