HP Z640 ARBETSSTATIONER

z640

Flexibel, kraftfull, redo att jobba

En ny definition av mångsidighet och flexibilitet. Utöka din kapacitet med HP Z640 arbetsstation som ger kraftfull prestanda, tyst drift och verktygslös åtkomst i en kompakt design. Sedan kan du koncentrera dig på ditt arbete, inte din arbetsstation. Du upplever då, kraftfull prestanda, viskande tysta fläktar, och verktygslös åtkomst i en bekväm kompakt design. När varje tum, watt och decibel räknas. Utöka dina möjligheter med HP Z640 Workstation, ett system som låter dig konfigurera, och konfigurera om igen, med lätthet för att skapa din perfekta lösning

z640spec

Öka prestandan

Upplev enorm arbetsstationsprestanda med stöd för 145W-processorer som kan driva upp till 36 kärnor i en konfiguration med dubbla Intel® Xeon®-processorer. Steppa upp din produktivitet ett snäpp med möjligheten att göra mer tack vare professionell grafik från NVIDIA och AMD och stöd för upp till 8 displays i ett system. HP Z640 arbetsstation använder Z-DNA för att ge en avancerad arbetsstationsupplevelse.

z640_specs_tcm_245_1759544


z640_perf_tcm_245_1759545

En ny definition av mångsidighet

Bygg den perfekta arbetsstationen för dina behov. HP Z640 arbetsstation med Windows 8.1 ger otroliga expansionsmöjligheter i ett litet format. lagring, prestanda och den frihet du behöver för att skapa med upp till 12 minnesplatser, upp till 4 interna hårddiskar, och inbyggd USB och SATA-portar. Med den innovativa disken: HP Z Turbo Drive revolutionerar hur du hanterar stora filer och minskar uppstarts-, beräknings- och den grafik svarstiden. Och tack vare Thunderbolt , kommer du överföra data med blixtsnabb hastigheter med möjlighet att ansluta högupplösta displayer och högpresterande dataenheter över en enda Thunderbolt kabel.


Skapat med dig i åtanke.

Koncentrera dig på ditt arbete med hjälp av en arbetsstation som är viskande tyst. Det verktygsfria chassit i HP Z640 ståtar med extremt låg akustik, ett singel integrerat Gb Ethernet, främre och bakre handtag, och är rackmonterbart (4U) - allt i ett bekvämt kompakt design. Optimera din HP Z640 för topprestanda med HP Performance Advisor, din egen personliga systemingenjör, som automatiskt konfigurerar ditt system med uppdaterade inställningar och drivrutiner för att maximera prestanda.

z640_chassis_tcm_245_1759543


Z640 MODELLER: