HP Z840 ARBETSSTATIONER

z840-h

Mer kraft åt dig

Flytta gränserna för din datoranvändning med HP Z840 arbetsstation som hjälper dig att hålla jämna steg med dina största projekt. Den är byggd för avancerad bearbetning och visualisering och ger enastående prestanda i en av branschens mest utbyggbara chassin. Trimmad för att utföra underverk. HP Z840 låter dig uppnå den prestanda du behöver med förmågan att stödja två nästa generations Intel® Xeon®-processorer & upp till 36 processorkärnor i ett system.

z840spec

Var beredd på att imponera

HP Z840 arbetsstation, HPs mest högpresterande arbetsstation, har fått det bästa från HP Z med otrolig processorkraft, professionell grafik, maximerat minne och intern lagringskapacitet som hjälper dig att uppnå imponerande resultat. Ta din produktivitet upp ett snäpp och få extrem grafik med professionella grafikkort från både NVIDIA® och AMD®. Och flytta fram multikörning till en helt ny nivå med möjlighet att enkelt ansluta och arbeta med upp till åtta bildskärmar.

z840_specs_tcm_245_1759541


z840_perf_tcm_245_1759540

Kom igång

Upplev expansionsmöjligheter som du aldrig kunnat drömma om med 7 PCIe-platser, upp till 10 interna hårddiskfack och 16 minnesplatser som stöder upp till 2 TB minne – HP Z840 klarar av allt.  Maximera din tid och öka dina möjligheter med inbyggda USB, SATA och SAS-portar. Ställ en ny prestandakurva och minska uppstarts-, beräknings- och grafik svarstider och revolutionera hur du hanterar stora filer med HP Z Turbo Drive. Och tack vare Thunderbolt , kan du överföra data med blixtsnabb hastighet med möjlighet att ansluta till högupplösta displayer och högpresterande dataenheter över en enda Thunderbolt kabel. Är du redo att komma igång?


Häng med

Nå dina mål med HP Z840 arbetsstation som erbjuder oöverträffad tillförlitlighet, ett verktygslöst chassi som underlättar uppgraderingar, rackmontering som alternativ till placering vid skrivbordet, en låsbar sidopanel och handtag för flyttning av systemet. Systemets eleganta industridesign har också extremt låg akustik, dubbla integrerade Gb Ethernetkort. u kan dessutom rackmontera Z840 (5U).

z840_chassis_tcm_245_1759539